Fotvårdsbehandlingar

low_interiorJag erbjuder välgörande och sköna fotvårdsbehandlingar för dig med fotproblem eller i förebyggande syfte, dina fötter utsätts för enorma påfrestningar varje dag, så var rädd om dina fötter! Medicinsk fotvård är till för alla, om man har något som man behöver hjälp med, exempelvis förhårdnader, liktorn, fotvårtor, fot- och nagelsvamp, hälsprickor, nagelklippning eller nageltrång. Inget fotproblem är för litet, alla är värda fina fötter! Medicinsk fotvård rekommenderas särskilt till diabetiker, reumatiker, psoriatiker samt till alla med lite sämre blodcirkulation i sina fötter. Tänk även på att yrkesgrupper som står mycket kan behöva extra omvårdnad av sina fötter.


MEDICINSK FOTVÅRD, ca 50-60 min,  580 kr
Inledande skönt fotbad, fotstatus, klippning och slipning av naglar, fotvård och borttagning av förhårdnader. Här åtgärdas även eventuella besvär. Efter filning avslutar vi med en skön fotmassage.

FOTVÅRD SOM FRISKVÅRD, ca 50-60 min, 720 kr
Behandlingen är anpassad för dig som får friskvårdsbidrag av din arbetsgivare.

fotvard35

DELBEHANDLING,
ca 30 min, 390 kr
Borttagning av t ex förhårdnader, liktorn, nageltrång, behandling av vårtor, nagelklippning.

LACKNING med eget lack i samband med annan behandling.  70 kr


Jag tar betalkort! OBS: EJ AVBOKADE BEHANDLINGAR DEBITERAS MED 350 kr.
Tips! Ta gärna bort gammalt nagellack innan du kommer.
Tänk på att uppge vid behandling om du har någon sjukdom som påverkar dina fötter, eller om du äter medicin som är blodförtunnande eller har någon allergi. Barn under 8 år behandlas ej.

allpresan-new-logoJag är återförsäljare av Allpresans produkter.